logo

Vanhempain­yhdistys

Lastentalo Onnimanni Ry

on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on perustettu vuonna 1995. Yhdistyksen jäseninä toimivat lasten vanhemmat. Yhdistyksellä on aktiivinen ja innova­tiivinen hallitus, joka yhdessä päivä­kodin johtajan kanssa hoitaa yhdistyksen asioita.

Vanhempainyhdistys

järjestää vuosittain teatteri­tempauksen. Näin kerätään rahaa päivä­kodille sekä tuetaan perheiden tutustumista toisiinsa ja luodaan onnimanni­henkeä.

Lapsella on oikeus lapsentahtiseen ja oman itsensä näköiseen lapsuuteen.

Hoitomaksut

Lastentalo Onnimanni Ry kattaa kaikki menonsa vanhemmilta perittävillä hoitomaksuilla sekä kelan ja kuntien maksamalla yksityisen hoidon tuella. Lisäksi vanhemmilta peritään vuosittainen 150€ kannatusmaksu sekä kertaluonteinen yhdistyksen liittymismaksu 100€. Hoitomaksuista ja yksityisen hoidon tuesta saat lisätietoa päiväkodin johtajalta. Päiväkotiimme ovat tervetulleita lapset yli kuntarajojen!

Päiväkodin hoitomaksuihin anotaan Kansaneläkelaitoksen tarjoamaa yksityisen hoidon tukea. Hoitomaksussa perheen maksama osuus riippuu tuosta kuntakohtaisesta tuen määrästä. Lisätietoja yksityisen hoidon tuesta ja hoitolisästä saa Kansaneläkelaitokselta (KELA).
Ohessa liitteenä hoitomaksutaulukko

Siivous & ruokailu

Päiväkodin siivouksen hoitaa yksityinen siivousliike. Päiväkodin tilojen ja pihan huollon hoitaa kiinteistön huoltoyritys.

Päiväkodissa valmistetaan ainoastaan aamu- ja välipalat, lounaan toimittaa muu palveluntarjoaja.